search

Wood light, Cherry Wood met leren band (M)

€ 200,00
Inclusief belasting

Maat M: Hoogte 30 cm en een diameter van 20 cm
Alle Wood Lights zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten namelijk M & L. Het is mogelijk dat jouw Wood Light iets afwijkt van deze maten, want zoals we al zeiden: écht one of a kind! De afmeting zal nooit meer dan 5 cm afwijken.

Aantal
Laatste items in voorraad

De LEDR Wood Light is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten: Cherry Wood en Ash Wood. Cherry Wood is zonder schors, dit zorgt ervoor dat de lamp een natuurlijk houtkleur aan de buitenkant heeft. Daarnaast heeft de Cherry Wood een gladde afwerking.

De variant Ash Wood is met schors. Een aanrader voor de echte natuur liefhebber! De houtnerven zijn bij Ash Wood ook nog zichtbaar, gaaf hé? Je haalt met deze variant de robuuste elementen van het bos zo bij jou in huis. Gelukkig hebben wij hem voor je afgewerkt en er een heel mooi warm licht in gezet die je ook nog kunt dimmen. Beide uitvoeringen van de Wood Lights zijn uitsluitend te gebruiken voor binnenruimtes. 

-

Mag het voor jou nóg een tikkeltje ruiger? We got you! Alle Wood Lights hebben namelijk ook een leather edition. Yes, de titel zegt het al. Deze varianten hebben een leren band, gemaakt van echt oer-Hollands leer. De leren band maakt de Wood Light extra stoer.

1 Item
Commentaar (0)