• -50%
Wood Light, Ash Wood (L) met leren band
search
  • Wood Light, Ash Wood (L) met leren band
  • Wood Light, Ash Wood (L) met leren band
  • Wood Light, Ash Wood (L) met leren band
  • Wood Light, Ash Wood (L) met leren band

Wood Light, Ash Wood (L) met leren band

€ 300,00
€ 150,00 50% korting
Inclusief belasting

Maat L: Hoogte 45 cm en een diameter van 25 cm 

Alle Wood Lights zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten namelijk M & L. Het is mogelijk dat jouw Wood Light iets afwijkt van deze maten, want zoals we al zeiden: écht one of a kind! De afmeting zal nooit meer dan 5 cm afwijken.

Aantal
Laatste items in voorraad

Elke Wood Light is uniek op zijn manier, dat betekent dat niemand exact dezelfde Wood Light heeft. De kleur & vorm kunnen dus iets van de foto afwijken. Dit komt omdat deze eye-catchers handgemaakt zijn. Echt one of a kind dus!  De Wood Light is te gebruiken op allerlei verschillende manieren zoals een bijzettafel, nachtkasje of lamp. Een ding is zeker: je kunt je ogen er niet vanaf houden.

Omdat hout een levend materiaal is, is het mogelijk dat de Wood Light kan uitzetten of krimpen. Dit is afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid van de omgeving. Wij hebben het hout langdurig laten drogen, om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

De LEDR Wood Light is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten: Cherry Wood en Ash Wood. Cherry Wood is zonder schors, dit zorgt ervoor dat de lamp een natuurlijk houtkleur aan de buitenkant heeft. Daarnaast heeft de Cherry Wood een gladde afwerking.

De variant Ash Wood is met schors. Een aanrader voor de echte natuur liefhebber! De houtnerven zijn bij Ash Wood ook nog zichtbaar, gaaf hé? Je haalt met deze variant de robuuste elementen van het bos zo bij jou in huis. Gelukkig hebben wij hem voor je afgewerkt en er een heel mooi warm licht in gezet die je ook nog kunt dimmen.

Mag het voor jou nóg een tikkeltje ruiger? We got you! Alle Wood Lights hebben namelijk ook een leather edition. Yes, de titel zegt het al. Deze varianten hebben een leren band, gemaakt van echt oer-Hollands leer. De leren band maakt de Wood Light extra stoer.

1 Item
Commentaar (0)