Patchouli geurkaars & handcreme 180gr.
search
  • Patchouli geurkaars & handcreme 180gr.
  • Patchouli geurkaars & handcreme 180gr.

Patchouli geurkaars & handcreme 180gr.

€ 22,89
Inclusief belasting

In deze huisgeur (houtig) ontwikkelt de elegante basis van Patchouli en amber zich met de intense tonen van Chocolade en Vanille. Het fascinerende mysterie van de Oosterse barnsteen. 

  • Topnoten: Chocolade.
  • Hartnoten: Vanille.
  • Basisnoten: Patchouli, Vetiver, Amber.

 

Zachtjes doordrenkt met de geur van natuurlijke etherische oliën, zullen de geurkaarsen je geest zeker verruimen. De Vegan Soja wax geurkaarsen van Plantes & Parfums zijn met liefde en vakmanschap gemaakt. Deze heerlijk geurende kaars is gemaakt van natuurlijke Soja wax. De wax zorgt ervoor dat de geurkaars schoon brand en een perfecte verspreiding van het aroma geeft, Deze zijn op traditionele wijze gemaakt in ons fabriek in Frankrijk Provence.

Aantal
Laatste items in voorraad

De Soja wax kaarsen van Plantes & Parfums walmen niet, branden tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen en hebben een betere geur-verspreiding. Houd de lont van de kaars kort, ongeveer vijf mm, steek de kaars ook altijd voor langere tijd aan, minstens twee uur, zodat de etherische oliën tot hun recht komen en de parfum de tijd krijgt om zich door de ruimte te verspreiden. Heerlijk geurende kaars van 180 gram, met maar liefst 40 branduren

2 Items
Commentaar (0)